Back to Outdoor Series

ModelColor Temperature

LR08-0100

3000K

LR08-01206400K

Watts1x3W

Luminous Flux85Lm

Voltage220-240V

Frequency50-60Hz

CRI80

MaterialAluminium

IP RatingIP54

SeriesCrelex

ColorBlack

Линијата на производи Outdoor Fixtures на Luxmainer се стреми кон постигнување на дизајн што може да се приспособи на секој тип надворешен простор. На корисниците им овозможува избор на совршено светло во согласност со личните потреби, а за значителното намалување на трошоците придонесува со својата усовршена технологија на енергетска ефикасност.