Back to Spotlight Fixtures

ModelBody Color

LD45-0120Black

MaterialAluminium

SeriesUnicase Series

Линијата Spotlight Fixtures на Luxmainer претставува систем чија цел се естетиката и осветлувањето на најважните делови на домот. Овозможува заштеда на енергијата како ниедна друга технологија и неповторлив квалитет на светлото.