Back to Outdoor Series

ModelColor Temperature

LR01-0110
3000K

LR01-01206400K

Watts4x1W

EQ. Watts60W

Luminous Flux350Lm

Voltage220-240V

Frequency50-60Hz

CRI>80

Beam Angle25

IP RatingIP65

SeriesEledor

Lifetime30.000h

ColorGrey

Линијата на производи Outdoor Fixtures на Luxmainer се стреми кон постигнување на дизајн што може да се приспособи на секој тип надворешен простор. На корисниците им овозможува избор на совршено светло во согласност со личните потреби, а за значителното намалување на трошоците придонесува со својата усовршена технологија на енергетска ефикасност.