Back to Spotlight Fixtures

ModelColor

LD22-0120Chrome Gold

Voltage220-240V

Frequency50-60Hz

IP RatingIP20

SeriesPlatinium

Линијата Spotlight Fixtures на Luxmainer претставува систем чија цел се естетиката и осветлувањето на најважните делови на домот. Овозможува заштеда на енергијата како ниедна друга технологија и неповторлив квалитет на светлото.